Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Desserts
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Make the most of fresh sweet peaches.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat oven to 400 °F (200 °C).
- Cut peaches in half and remove pits. Cut each half into 8 slices.
- Combine peaches, sugar, lemon juice, cinnamon and cornstarch in a medium bowl and set aside.
- Melt butter in sauce pan. Crush gingersnaps into fine crumbs; place into melted butter and combine.
- Pat crumb mixture into bottom of a 9" ceramic or glass pie plate; make sure crumbs are evenly distributed.
- Starting at edge of pie plate arrange peaches in concentric circles so that they cover the entire service of the place forming a flower like pattern. Pour any remaining liquid from peach mixture evenly over top of pie.
- Bake pie in bottom 1/3 of oven for 20 minutes; reduce heat to 325 °F (160 °C) and bake for 40 minutes more.
- Remove from oven and cool completely (about 2 hours). Slice into 8 pieces just before serving.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 166 Kalorien in 1 Portion Gingersnap Peach Pie.
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Kalorien Analyse: 24% fett, 71% kohlh, 4% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
696 kJ
8%
166 kcal
Fett
4,69g
7%
Gesättigte Fette
2,232g
11%
Einfach ungesättigte Fette
1,659g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,413g
Kohlenhydrate
31,07g
12%
Zucker
19,71g
22%
Ballaststoff
2g
Eiweiß
1,86g
4%
Salz
0,26g
4%
Cholesterin
8mg
Kalium
247mg
12%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (72%)
Fett (24%)
Eiweiß (4%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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