Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A nice creamy vegetable puree soup.
Zutaten
Anleitung
- Sauté onion and garlic in a non-stick sauce pan until onion is translucent.
- Add remaining ingredients, except stock. Cover and simmer for 10 minutes.
- Add stock, bring to boil, cover and simmer for 20 minutes.
- Remove half the vegetables and puree in a blender.
- Put puree back in pan along with beans (if using) and heat through.
- Note: add a can of black beans or chick peas to finished soup to make it a great low fat dinner. Based on a Weight Watchers vegetable soup recipe.
151 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I wouldn't call this creamy. I have tried other veg soup recipes on here that I personally prefer. It's ok though
22 Mrz 13 vom Mitglied: Salbear
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It is really tasty!! However it is not really creamy...
11 Aug 10 vom Mitglied: Kathe ImFree2BMe
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I remember this recipe from a long time ago....delicious....I often use vegatables I already have in the frige. I also use canned diced tomatoes when fresh ones are to expensive...
05 Jul 10 vom Mitglied: zacali
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it is amazing and very filling!!!
01 Jun 10 vom Mitglied: mafer2001
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 62 Kalorien in 1 Portion Creamy Vegetable Soup.
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Kalorien Analyse: 5% fett, 63% kohlh, 32% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
259 kJ
3%
62 kcal
Fett
0,38g
1%
Gesättigte Fette
0,071g
0%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,054g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,192g
Kohlenhydrate
10,87g
4%
Zucker
4,79g
5%
Ballaststoff
2,8g
Eiweiß
5,43g
11%
Salz
1,44g
24%
Cholesterin
0mg
Kalium
673mg
34%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (63%)
Fett (5%)
Eiweiß (32%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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