Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A delicious creamy soup using soy milk for fall or winter.
Zutaten
Anleitung
- In a large pot for 3-5 minutes sauté the red onion or leek (if you prefer) with olive oil.
- Add asparagus (used canned because it cooks faster and doesn't get stringy in the soup), chicken broth, garlic, tarragon, salt and pepper (to taste).
- Cook for 15 minutes and stir (a few times).
- Blend soup in a blender or with a hand mixer till smooth.
- Return to pot and add soy milk (or any milk you prefer but soy milk will make it creamier without adding cream). .
- Cook till hot and serve.
134 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I also substituted the soy milk with half and half. It lowers the carbs and still tastes good.
18 Jan 12 vom Mitglied: yknottoday
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 131 Kalorien in 1 Portion Asparagus and Onion Soup.
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Kalorien Analyse: 35% fett, 38% kohlh, 27% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
547 kJ
7%
131 kcal
Fett
5,74g
8%
Gesättigte Fette
1,038g
5%
Einfach ungesättigte Fette
3,2g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,081g
Kohlenhydrate
13,87g
5%
Zucker
3,76g
4%
Ballaststoff
3,4g
Eiweiß
10,08g
20%
Salz
1,80g
30%
Cholesterin
0mg
Kalium
666mg
33%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (38%)
Fett (35%)
Eiweiß (27%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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