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Portionen:
3 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
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vom Mitglied: Andorah

Pepper Crusted Beef Tenderloin

Lean tenderloin beef is a delicious protein choice and an ideal way to enjoy red meat.

Zutaten

Anleitung

  1. Pre-heat the oven to 350 °F (175 °C).
  2. Bring water to a boil in a small saucepan.
  3. Immerse the onions in the boiling water for about 2 minutes, then shock them with cold water. Cut off the root tip of each onion and squeeze onion out of the skin.
  4. Heat a tablespoon of the olive oil in a large ovenproof skillet over medium heat.
  5. Add the shallots and sauté for about 2 minutes or until tender.
  6. Rub the beef with olive oil. Combine the rosemary, garlic, salt, pepper, and orange zest and pat the mixture onto the beef.
  7. Increase the heat under the skillet to high and sear the beef on all sides. Add the pearl onions and place the skillet directly in the oven.
  8. Roast until a thermometer reads 145° F (60° C) for medium-rare.
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Ernährungsübersicht:

Es sind 334 Kalorien in 1 Portion Pepper Crusted Beef Tenderloin.
Kalorien Analyse: 52% fett, 7% kohlh, 41% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1396 kJ
17%
334 kcal
Fett
18,98g
27%
Gesättigte Fette
4,928g
25%
Einfach ungesättigte Fette
10,566g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,423g
Kohlenhydrate
5,89g
2%
Zucker
1,17g
1%
Ballaststoff
1,1g
Eiweiß
34,2g
68%
Salz
2,16g
36%
Cholesterin
101mg
Kalium
621mg
31%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
vom ETB*
(334 kal)
17% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (7%)
 
Fett (52%)
 
Eiweiß (41%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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