Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
Quick and easy vegetarian pasta option.
Zutaten
Anleitung
- In a small bowl, mix half the melted spread with the parsley and the lemon rind. Set aside.
- Brush most of the remaining melted spread over the pepper pieces and arrange, in a single layer, on a baking tray.
- Cook in a preheated oven at 400 °F (200 °C) for 10 minutes.
- Add the mushrooms and tomatoes to the peppers, brush with remaining spread and cook for a further 5 minutes.
- Meanwhile cook the pasta following packet instructions, adding the chickpeas for the last minute of cooking and drain.
- Toss the hot pasta with the roasted vegetables and the herb and lemon mixture. Season to taste and serve immediately.
32 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
Rezensionen
Thanks for your comments, drmcdougaller. I agree that you don't have to use the fat, although many people do consider that some fat is needed as part of a balanced diet. On the Slim Fast plan, this is the only "normal" meal of the day, and needs to be up to 600 cals in total, so adding some fat is fine. Another alternative if you do need to cut the cals/fat is to use spray oil instead of the reduced fat spread.
16 Jan 08 vom Mitglied: Lucybell33
|
I would make it with vegetable broth instead of vegetable fat spread. Why add the fat if it tastes just as good without it? And all the fat you eat is the fat you wear. Fat is not necessary in a recipe. We get enough fat just in our vegetables...
15 Jan 08 vom Mitglied: drmcdougaller
|
sounds pretty good, just be sure to use whole wheat pasta if you are on the Abs Diet...
22 Dez 07 vom Mitglied: artistgrl
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Hauptgerichte
Neuesten Rezepte
Gesunde Snacks mit nur 3 Zutaten.
|
Reichhaltig, weich und kalorienarm.
|
Gesunder, leckerer und kalorienarmer Snack.
|
Süß, feucht und köstlich.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 520 Kalorien in 1 Portion Roasted Vegetable Pasta.
|
|
Kalorien Analyse: 17% fett, 69% kohlh, 14% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
2177 kJ
26%
520 kcal
Fett
10,27g
15%
Gesättigte Fette
2,942g
15%
Einfach ungesättigte Fette
3,426g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,768g
Kohlenhydrate
94,34g
36%
Zucker
2,66g
3%
Ballaststoff
6,6g
Eiweiß
19,69g
39%
Salz
1,08g
18%
Cholesterin
8mg
Kalium
630mg
31%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (69%)
Fett (17%)
Eiweiß (14%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|