Mahlzeit Typ:
Beilagen
Salate und Salatdressings
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A clean eating healthy coleslaw version that is also great when salads get boring.
Zutaten
Anleitung
- Clean, cut, and shred the cabbages and carrots. The cucumber needs to be peeled, seeded, and diced. The onion can be diced or chopped as you prefer.
- Combine all vegetables in a big bowl.
- Toss with the lemon juice.
- Mix in another bowl cider vinegar, salt and pepper and add to vegetables.
- In another bowl add the plain yogurt (fat free mayo can also be used instead of yogurt if you want a creamier slaw) with the yogurt, horseradish, garlic, Splenda (to taste) and mustard.
- Add to vegetables.
- Sit for at least an hour in the refrigerator.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 86 Kalorien in 1 Portion Vegetable Coleslaw.
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Kalorien Analyse: 4% fett, 83% kohlh, 13% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
360 kJ
4%
86 kcal
Fett
0,38g
1%
Gesättigte Fette
0,072g
0%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,099g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,142g
Kohlenhydrate
19,36g
7%
Zucker
12,15g
14%
Ballaststoff
2,9g
Eiweiß
3,01g
6%
Salz
0,81g
14%
Cholesterin
0mg
Kalium
386mg
19%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (83%)
Fett (4%)
Eiweiß (13%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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