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Portionen:
10 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Salate und Salatdressings
Bewertung:
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vom Mitglied: seattlegirl123

Vegetable Coleslaw

A clean eating healthy coleslaw version that is also great when salads get boring.

Zutaten

Anleitung

  1. Clean, cut, and shred the cabbages and carrots. The cucumber needs to be peeled, seeded, and diced. The onion can be diced or chopped as you prefer.
  2. Combine all vegetables in a big bowl.
  3. Toss with the lemon juice.
  4. Mix in another bowl cider vinegar, salt and pepper and add to vegetables.
  5. In another bowl add the plain yogurt (fat free mayo can also be used instead of yogurt if you want a creamier slaw) with the yogurt, horseradish, garlic, Splenda (to taste) and mustard.
  6. Add to vegetables.
  7. Sit for at least an hour in the refrigerator.
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Ernährungsübersicht:

Es sind 86 Kalorien in 1 Portion Vegetable Coleslaw.
Kalorien Analyse: 4% fett, 83% kohlh, 13% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
360 kJ
4%
86 kcal
Fett
0,38g
1%
Gesättigte Fette
0,072g
0%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,099g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,142g
Kohlenhydrate
19,36g
7%
Zucker
12,15g
14%
Ballaststoff
2,9g
Eiweiß
3,01g
6%
Salz
0,81g
14%
Cholesterin
0mg
Kalium
386mg
19%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
vom ETB*
(86 kal)
4% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (83%)
 
Fett (4%)
 
Eiweiß (13%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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