Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A great side dish or lunch option.
Zutaten
Anleitung
- Squeeze sausage out of casing into a large pot and saute over medium heat breaking down into ground sausage. You may need to add a bit of olive oil so it doesn't stick to the pan.
- Chop green cabbage into large shredded pieces and place over the cooked sausage.
- Crush stewed tomatoes over top of the cabbage.
- Add your garlic powder and red pepper flakes. Place a lid on the pot and simmer over medium-low heat for approximately 20-30 minutes until the cabbage has softened.
- Stir to mix ingredients. Serve immediately as a side or a full-keto meal. This actually tastes better the next day as all of the flavors meld together.
- Bon appetit.
71 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Needs salt, pepper, onions and Italian Seasoning. Too heavy for a side; not filling enough for a meal.
05 Jan 21 vom Mitglied: 2ManyHobbies
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 218 Kalorien in 1 Portion Italian Cabbage.
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Kalorien Analyse: 56% fett, 21% kohlh, 23% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
913 kJ
11%
218 kcal
Fett
13,16g
19%
Gesättigte Fette
4,525g
23%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,017g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,079g
Kohlenhydrate
11,3g
4%
Zucker
6,79g
8%
Ballaststoff
2,6g
Eiweiß
12,05g
24%
Salz
1,6g
27%
Cholesterin
40mg
Kalium
355mg
18%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (21%)
Fett (56%)
Eiweiß (23%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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