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Portionen:
6 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
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vom Mitglied: haun107

Veggie and Steak Stuff

Named by my kids, it's an everything that was in the fridge recipe all cooked up together.

Zutaten

Anleitung

  1. Heat olive oil in large skillet over medium heat.
  2. Add all vegetables and sauté until slightly softened.
  3. Add steak and cook over medium heat until meat browned.
  4. Whisk eggs in separate bowl and pour over vegetables and meat.
  5. Salt and pepper to taste.
  6. Cook all together until eggs cooked.
  7. You can also top with low fat cheese if you'd like.
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Rezensionen 
How YUMMY was this!!! Fast and easy to prepare. High protein, low carbs and can be varied in so many ways and still be just as good for you.
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12 Feb 09 vom Mitglied: kountriemom2_1

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 273 Kalorien in 1 Portion Veggie and Steak Stuff.
Kalorien Analyse: 64% fett, 5% kohlh, 30% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1144 kJ
14%
273 kcal
Fett
19,36g
28%
Gesättigte Fette
5,984g
30%
Einfach ungesättigte Fette
9,295g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,751g
Kohlenhydrate
3,63g
1%
Zucker
2,14g
2%
Ballaststoff
1,2g
Eiweiß
20,52g
41%
Salz
0,32g
5%
Cholesterin
312mg
Kalium
424mg
21%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
vom ETB*
(273 kal)
14% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (6%)
 
Fett (64%)
 
Eiweiß (30%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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