Vorbereitungszeit: 30 Minuten
Kochzeit: 10 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Snacks
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Savory pancakes made from peas that are perfect for lunch, dinner or a snack.
Zutaten
Anleitung
- Set aside 1/3 cup of peas. In a blender, combine remaining peas with water, egg and 1 tablespoon sriracha sauce. Puree until smooth.
- Pour into a medium bowl and add flour, salt, garlic powder and baking powder. Gradually whisk together.
- Stir in reserved peas. Let batter stand for 10 minutes.
- Warm oil over medium heat. Pour pea mixture into pan, about 3 to 4 tablespoons per cake. Flip cakes when bubbles start to form along the edges.
- To make the dip combine plain Greek yogurt and 2 tablespoons of sriracha sauce. Chill for at least 30 minutes.
- Serve warm with Sriracha-Yogurt Dip.
37 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
This was a very creative recipe! Next time I will reduce the amount of sriracha because it is pretty hot. I will definitely make this again.
29 Dez 12 vom Mitglied: 3bananas
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 115 Kalorien in 1 Portion Pea-Cakes.
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Kalorien Analyse: 46% fett, 39% kohlh, 16% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
480 kJ
6%
115 kcal
Fett
5,82g
8%
Gesättigte Fette
1,114g
6%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
3,703g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,676g
Kohlenhydrate
11g
4%
Zucker
4,98g
6%
Ballaststoff
1,6g
Eiweiß
4,42g
9%
Salz
0,81g
13%
Cholesterin
36mg
Kalium
118mg
6%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (38%)
Fett (46%)
Eiweiß (16%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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