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Portionen:
2 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
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vom Mitglied: brtmk

Shrimp with Zucchini

This meal goes together quickly using pre-cooked shrimp, and is also yummy over pasta.

Zutaten

Anleitung

  1. Heat olive oil in fry pan.
  2. Add chopped onion and minced garlic cloves. Cook until softened.
  3. Peel zucchini and slice lenghwise, then slice into 1/4" slices. Add to onion and garlic mixture. Cook until tender-crisp.
  4. Add sliced mushrooms and cook until soft. Then add thawed cooked shrimp. Heat only until shrimp is hot.
  5. Top with cheese and serve with green salad.
  6. Note: great for Phase 2 and 3 of South Beach.
333 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
I will defiantly try this Shrimp dish. Thank you for sharing, God bless you.
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29 Jan 17 vom Mitglied: petragannon
Made it with 1 Tbsp of oil and it came out nicely. It also cuts out 120 Cal and 13.5g fat.
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30 Dez 10 vom Mitglied: CMR
Very yummy!!!! :)
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11 Nov 09 vom Mitglied: gburgos1113
I really enjoyed as a leftover for lunch the next day.
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14 Apr 09 vom Mitglied: lou2288
This was excellent! I added red onion, omitted the mushrooms & added alfredo sauce to the whole wheat noodles...YUMMY!
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11 Mai 07 vom Mitglied: jaynie
This was delicious even though I over cooked the zucchini. Going on my favorites for sure!
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22 Apr 07 vom Mitglied: Markie
Use cooking spray instead.
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04 Apr 07 vom Mitglied: EJacks

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 286 Kalorien in 1 Portion Shrimp with Zucchini.
Kalorien Analyse: 57% fett, 19% kohlh, 24% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1195 kJ
14%
286 kcal
Fett
18,5g
26%
Gesättigte Fette
4,49g
22%
Einfach ungesättigte Fette
11,09g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,021g
Kohlenhydrate
14,04g
5%
Zucker
5,56g
6%
Ballaststoff
3g
Eiweiß
18g
36%
Salz
0,24g
4%
Cholesterin
78mg
Kalium
748mg
37%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
vom ETB*
(286 kal)
14% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (19%)
 
Fett (57%)
 
Eiweiß (24%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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