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Portionen:
4 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Frühstück
Mittagessen
Bewertung:
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vom Mitglied: NancyJohnson

Vegetable Frittata

A frittata that you can make with any vegetables that you have available.

Zutaten

Anleitung

  1. Pre-heat boiler. Heat oil in oven proof skillet over medium-high heat and sauté cauliflower and leeks until crisp tender.
  2. Reduce heat to medium-low; add lightly beaten eggs, herbs and salt and pepper to taste. Cook, stirring frequently until eggs began to form small curds and set.
  3. Add cheese (parmesan or asiago), pressing lightly into egg mixture with a spatula.
  4. Place skillet under broiler and cook until top is set but not brown- about 1 minute.
  5. Cool slightly, transfer to plate and cut into 4 wedges.
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Rezensionen 
Low carb breakfast
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19 Feb 09 vom Mitglied: NancyJohnson

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 208 Kalorien in 1 Portion Vegetable Frittata.
Kalorien Analyse: 63% fett, 8% kohlh, 29% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
869 kJ
10%
208 kcal
Fett
14,48g
21%
Gesättigte Fette
4,236g
21%
Einfach ungesättigte Fette
6,594g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,83g
Kohlenhydrate
4,16g
2%
Zucker
1,87g
2%
Ballaststoff
0,9g
Eiweiß
14,84g
30%
Salz
0,52g
9%
Cholesterin
426mg
Kalium
257mg
13%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
vom ETB*
(208 kal)
10% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (8%)
 
Fett (63%)
 
Eiweiß (29%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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