Mahlzeit Typ:
Frühstück
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A frittata that you can make with any vegetables that you have available.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat boiler. Heat oil in oven proof skillet over medium-high heat and sauté cauliflower and leeks until crisp tender.
- Reduce heat to medium-low; add lightly beaten eggs, herbs and salt and pepper to taste. Cook, stirring frequently until eggs began to form small curds and set.
- Add cheese (parmesan or asiago), pressing lightly into egg mixture with a spatula.
- Place skillet under broiler and cook until top is set but not brown- about 1 minute.
- Cool slightly, transfer to plate and cut into 4 wedges.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 208 Kalorien in 1 Portion Vegetable Frittata.
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Kalorien Analyse: 63% fett, 8% kohlh, 29% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
869 kJ
10%
208 kcal
Fett
14,48g
21%
Gesättigte Fette
4,236g
21%
Einfach ungesättigte Fette
6,594g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,83g
Kohlenhydrate
4,16g
2%
Zucker
1,87g
2%
Ballaststoff
0,9g
Eiweiß
14,84g
30%
Salz
0,52g
9%
Cholesterin
426mg
Kalium
257mg
13%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (8%)
Fett (63%)
Eiweiß (29%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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