Zu mein Kochbuch hinzufügen
Zu Ernärungstagebuch hinzufügen
Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
15 Minuten
Kochzeit:
1 Std.
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Snacks
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: shellysidhu1

Mozzarella Meat Loaf

This low carb meat loaf is delicious.

Zutaten

Anleitung

  1. Heat oven to 350 °F (175 °C).
  2. Mix all ingredients and put in a 8x8" pan. (No need to make into a roll.)
  3. Bake for 1 hour uncovered then remove and let stand 10 minutes.
  4. Note: you can use sausage instead of beef and try and use salt free tomato sauce.
626 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
This was very good. I added a little tomato sauce on top so it wouldn't be so dry.
user vote
03 Jul 14 vom Mitglied: cjohnson37101
I don't even like meatloaf and this was so yummy! I left out the pork rinds (gross) and added parmesan cheese as suggested by other reviewers. I substituted chopped fennel and chopped chives for the red onion, and used fresh basil instead of parsley. I doubled the recipe and used a disposable loaf pan to freeze the second loaf for some very busy night :)
user vote
19 Mrz 12 vom Mitglied: CyndiLouHoo
I made this recipe omitting the pork rinds and it was delicious. My BF said he liked it better than my old recipe (pre-Adkins), using catsup & crackers. Will be making this regularly. Thanks for sharing Shelly. Shelly, I've made this meatloaf 3 times already and the last time I followed your ingredients exactly and it was so good and held together better than omitting the pork rinds. It's our favorite meatloaf. Even though I'm doing Atkins the calories are still killer, but so good.
user vote
27 Sep 11 vom Mitglied: MissAnnieinIndy
I actualyy have a stuffed meatloaf and it uses turkey. We love it and I think it is one of the best meatloafs I have had
user vote
24 Aug 10 vom Mitglied: skinnygirl130
I haven't tried this yet but I am wondering if it would lower the fat some more if I substitute ground turkey instead of the beef.
user vote
24 Aug 10 vom Mitglied: Shelemor
Excellent!
user vote
21 Jan 08 vom Mitglied: xx_victoria
Used parmesan cheese instead of pork rinds. Turned out great.
user vote
29 Dez 07 vom Mitglied: MarshaHelfman2002
Yummy!! Although I changed the cheese for my diet, skim, I love this one!!!
user vote
25 Okt 07 vom Mitglied: Mac's girl
I made these with some slight alterations, but they taste awesome! thanks!
user vote
23 Okt 07 vom Mitglied: Virgorgeous
This diet is very high in fat for South Beach dieters; however, if you use mozzarella cheese made with part-skim milk and use dry bread crumbs instead of pork rinds, it lowers the fat to 20g and ups the carbs to 23g.
user vote
21 Okt 07 vom Mitglied: jennygirl
1 bis 10 von 14 Weiter

     
 

Dieses Rezept begutachten



Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 

Weitere Rezepte finden

Filtern durch Mahlzeit Typ

Hauptgerichte Snacks

Neuesten Rezepte

vom Mitglied: Yara Le
Gesund, lecker und einfach zuzubereiten.
vom Mitglied: mividaloca_
Gesunde Snacks mit nur 3 Zutaten.
vom Mitglied: ahrbs
Lecker, einfach und gesund.
vom Mitglied: alexandra.anna
Natürlich gesüßtes, schnelles und einfaches Frühstücksrezept.

Ein Rezept vorschlagen

Ernährungsübersicht:

Es sind 785 Kalorien in 1 Portion Mozzarella Meat Loaf.
Kalorien Analyse: 54% fett, 3% kohlh, 44% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
3284 kJ
39%
785 kcal
Fett
45,62g
65%
Gesättigte Fette
18,107g
91%
Transfette
1,085g
Einfach ungesättigte Fette
19,585g
Mehrfach ungesättigte Fette
3,633g
Kohlenhydrate
5,05g
2%
Zucker
2,13g
2%
Ballaststoff
1g
Eiweiß
83,22g
166%
Salz
3,89g
65%
Cholesterin
468mg
Kalium
853mg
43%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
39%
vom ETB*
(785 kal)
39% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (2%)
 
Fett (54%)
 
Eiweiß (44%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.