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Portionen:
6 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
20 Minuten
Kochzeit:
20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: carol_54

Late Summer Ratatouille

A vegetable "stew" that's great hot or cold and good for low-carb diets.

Zutaten

Anleitung

  1. Heat olive oil in non-stick skillet on medium high heat (do not let oil smoke or get too hot).
  2. Sauté the chopped onions, green pepper, zucchini, and eggplant, stirring occasionally for approximately 10 minutes.
  3. Add chopped tomatoes, mushrooms, garlic, thyme, salt and pepper; stir. Optionally add tablespoon or so of water if needed. A squeeze of lemon juice enhances the flavor.
  4. Cover and turn heat to low and steam (stirring occasionally) for additional 10 minutes or until vegetables are to desired tenderness.
  5. Note: can substitute 1/2 can (14.5 oz) of unsalted diced tomatoes for fresh tomatoes without noticeably altering the nutritional values. Serving size is approximately one half cup. This tastes even better the next day!
161 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Love it. My kind of ingredients. Thanks.
user vote
04 Jun 16 vom Mitglied: Spartaca
This was really good! I'm not a big fan of the vegetables in it, but combined, it was quite tasty! :)
user vote
30 Aug 11 vom Mitglied: pagerk

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 80 Kalorien in 1 Portion Late Summer Ratatouille.
Kalorien Analyse: 50% fett, 42% kohlh, 9% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
333 kJ
4%
80 kcal
Fett
4,78g
7%
Gesättigte Fette
0,69g
3%
Einfach ungesättigte Fette
3,326g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,617g
Kohlenhydrate
9,04g
3%
Zucker
4,12g
5%
Ballaststoff
2,6g
Eiweiß
1,91g
4%
Salz
0,50g
8%
Cholesterin
0mg
Kalium
387mg
19%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
vom ETB*
(80 kal)
4% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (41%)
 
Fett (50%)
 
Eiweiß (9%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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