Vorbereitungszeit: 20 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: carol_54
Late Summer Ratatouille
A vegetable "stew" that's great hot or cold and good for low-carb diets.
Zutaten
Anleitung
- Heat olive oil in non-stick skillet on medium high heat (do not let oil smoke or get too hot).
- Sauté the chopped onions, green pepper, zucchini, and eggplant, stirring occasionally for approximately 10 minutes.
- Add chopped tomatoes, mushrooms, garlic, thyme, salt and pepper; stir. Optionally add tablespoon or so of water if needed. A squeeze of lemon juice enhances the flavor.
- Cover and turn heat to low and steam (stirring occasionally) for additional 10 minutes or until vegetables are to desired tenderness.
- Note: can substitute 1/2 can (14.5 oz) of unsalted diced tomatoes for fresh tomatoes without noticeably altering the nutritional values. Serving size is approximately one half cup. This tastes even better the next day!
161 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Love it. My kind of ingredients. Thanks.
04 Jun 16 vom Mitglied: Spartaca
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This was really good! I'm not a big fan of the vegetables in it, but combined, it was quite tasty! :)
30 Aug 11 vom Mitglied: pagerk
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 80 Kalorien in 1 Portion Late Summer Ratatouille.
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Kalorien Analyse: 50% fett, 42% kohlh, 9% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
333 kJ
4%
80 kcal
Fett
4,78g
7%
Gesättigte Fette
0,69g
3%
Einfach ungesättigte Fette
3,326g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,617g
Kohlenhydrate
9,04g
3%
Zucker
4,12g
5%
Ballaststoff
2,6g
Eiweiß
1,91g
4%
Salz
0,50g
8%
Cholesterin
0mg
Kalium
387mg
19%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (41%)
Fett (50%)
Eiweiß (9%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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