Vorbereitungszeit: 30 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A great flavor combination of eggplant and peppers.
Zutaten
Anleitung
- Chop all the vegetables into large pieces and slice the onions and mushrooms. Crush the garlic with the side of your knife and place in with the vegetables whole.
- Place in a large roasting pan sprayed with cooking spray and roast at 400 °F (200 °C) stirring every ten minutes until vegetables are browned.
- Remove the vegetables to a large bowl and add the canned tomatoes and stir. Add salt and pepper to taste and garlic powder if you like.
- Place the cooked rice in the bottom of the roaster and pour vegetable mixture over the top. Spread the parmesan cheese on top evenly and bake for 30 minutes at 400 °F.
172 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
where is the egg plant?
13 Mrz 13 vom Mitglied: MargoP
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Nix the cheese.
21 Jan 11 vom Mitglied: vegangal
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 166 Kalorien in 1 Portion Ratatouille.
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Kalorien Analyse: 14% fett, 70% kohlh, 15% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
695 kJ
8%
166 kcal
Fett
2,77g
4%
Gesättigte Fette
0,996g
5%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,474g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,148g
Kohlenhydrate
30,32g
12%
Zucker
3,55g
4%
Ballaststoff
3,1g
Eiweiß
6,55g
13%
Salz
0,46g
8%
Cholesterin
5mg
Kalium
348mg
17%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (71%)
Fett (14%)
Eiweiß (15%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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