Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Fish baked in a spicy sauce with tomato. Low fat and no dairy.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat the oven to 350 °F (180 °C).
- Mix salt, cumin and paprika together.
- Place fish fillets (either fresh or frozen) in tin foil (shiny side up) and rub or pour the olive oil over the fish.
- Sprinkle the spices over the fish.
- Slice the tomatoes thinly and lay them over the top of the fish.
- Create a parcel with the foil around the fish, leaving a gap between the foil and the fish. Place fish in an oven dish and cook for 15 minutes if fresh or 30 minutes if frozen.
- Unwrap the fish and serve.
154 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
It sounds wonderful and I will try it tonight for dinner.
08 Feb 08 vom Mitglied: Joanie5097
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I think it sounds perfect. Will try it out
07 Feb 08 vom Mitglied: GENNY
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On Weight Watchers, this recipe would be perfect if it was counted as 2 servings ( 1 fillet (4oz raw) per serving).
27 Jan 08 vom Mitglied: Bible Bliss
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 264 Kalorien in 1 Portion Baked Spicy Fish.
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Kalorien Analyse: 28% fett, 18% kohlh, 55% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1105 kJ
13%
264 kcal
Fett
8,14g
12%
Gesättigte Fette
1,264g
6%
Einfach ungesättigte Fette
4,242g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,826g
Kohlenhydrate
11,74g
5%
Zucker
6,74g
7%
Ballaststoff
4g
Eiweiß
36,53g
73%
Salz
6,18g
103%
Cholesterin
123mg
Kalium
1128mg
56%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (17%)
Fett (28%)
Eiweiß (55%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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