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vom Mitglied: amydee814
Sausage & Egg Muffins
Convenient portable breakfast in a cup.
Zutaten
Anleitung
- Brown turkey sausage in non-stick pan. Shred potatoes and brown with onions and garlic.
- Mix egg whites, sausage and potatoes and dish into 6 non-stick muffin cups.
- Bake at 350 °F (175 °C) oven for 20 minutes.
- Save extra servings in fridge and microwave for 30 seconds on high.
- Note: based on recipe 6 day Body Makeover book.
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Rezensionen
NO POTATOES
01 Dez 08 vom Mitglied: cmichele
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 121 Kalorien in 1 Portion Sausage & Egg Muffins.
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Kalorien Analyse: 18% fett, 47% kohlh, 35% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
506 kJ
6%
121 kcal
Fett
2,44g
3%
Gesättigte Fette
0,58g
3%
Transfette
0,1g
Einfach ungesättigte Fette
0,748g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,719g
Kohlenhydrate
13,84g
5%
Zucker
1,68g
2%
Ballaststoff
2g
Eiweiß
10,37g
21%
Salz
0,57g
10%
Cholesterin
21mg
Kalium
457mg
23%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (47%)
Fett (18%)
Eiweiß (35%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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